Yeni Başlayanlar İçin Tavsiyeler Rica Ediyorum
- Bu konu 4 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 1 ay 3 hafta önce tarafından güncellenmiştir.
- You must be logged in to reply to this topic.
Ana Sayfa / Forumlar / Genel Sohbet / Tanışma & Hoş Geldiniz / Yeni Başlayanlar İçin Tavsiyeler Rica Ediyorum
Merhaba arkadaşlar, bu dünyaya yeni adım atıyorum. Şu an sadece telefon + AirPods kullanıyorum ama daha kaliteli ses istiyorum.
Bütçem çok yüksek değil, toplam 3000-4000 TL ayırabiliyorum ilk etapta. Ne almamı önerirsiniz?
Ev kullanımı olacak, masa başında çalışırken müzik dinlemek için. Müzik zevkim karışık ama ağırlıklı olarak Türkçe pop ve rock.
Bu bütçeyle Sennheiser HD 560S al, kalanıyla iFi Zen Air DAC al. Basit, kaliteli ve giriş için ideal bi setup. İleride upgrade edebilirsin ama uzun süre mutlu olursun bu combo ile.
AirPods’tan kablolu kulaklığa geçince ilk başta garip gelebilir ama birkaç gün sonra farkı anlayacaksın. Geri dönüş yok bu yolda 🙂
bence önce sadece kulaklığı al, dac sonra gelir. hd 560s laptoptan bile iyi çalışıyo. sonra parayı biriktirince dac/amp eklersin. aşama aşama git bence.
Aslinda Bu butceyle en iyi secim Moondrop Chu veya 7Hz Salnotes Zero olabilir.