SilentPower LAN iPurifier – Ethernet Ses Kalitesini Artırır mı?

Ana Sayfa / Forumlar / Bilgisayar & Dijital Ses / Ses Kartları & USB Arayüzler / SilentPower LAN iPurifier – Ethernet Ses Kalitesini Artırır mı?

• Yazar
    Gönderiler
  • Şubat 13, 2026: 8:54 am #1398

SilentPower ve iFi’ın LAN iPurifier gibi ürünleri gerçekten fark yaratıyor mu? Network üzerinden streaming yaparken ethernet hattındaki gürültüyü temizlediğini iddia ediyorlar.

Naim Uniti Atom’u ethernet ile bağlıyorum ve Qobuz/Tidal’dan streaming yapıyorum. Bu tarz bi ürün alınca fark duyulur mu?

Yoksa bu tamamen placebo mu?

Merak ediyorum, deneyimi olanlar paylaşsın lütfen.

Şubat 16, 2026: 1:41 am #1400

Bu konu çok tartışmalı. Dijital sinyal ya iletilir ya iletilmez, 0 ve 1’ler bozulmaz diyenler var. Ama diğer taraftan ethernet üzerinden gelen elektriksel gürültünün DAC’ın analog katını etkileyebileceğini söyleyenler de var.

Şubat 16, 2026: 9:37 pm #1402

Ben iFi LAN iPurifier denedim, dürüst olmak gerekirse fark duymadım. Ama sistemim çok high-end değil, belki daha resolving bi sistemde fark olabilir. Yine de bu paraya başka yere yatırım yapardım.

Şubat 19, 2026: 7:26 pm #1404

silentpower ürünlerini denedim ve bence fark var. ama bu fark çok subtle, yani kulaklığını veya amp’ını upgrade etmekle karşılaştırılamaz. sisteminiz zaten çok iyi bi seviyedeyse ve son damlayı arıyorsanız düşünülebilir.

Şubat 20, 2026: 6:29 am #1589

Yuzde yuz katiliyorum. Ben de uzun suredir ayni seyi savunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?

• You must be logged in to reply to this topic.