Sennheiser Momentum True Wireless 4 – TWS Deneyimi
- Bu konu 5 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 2 ay 3 hafta önce tarafından güncellenmiştir.
- You must be logged in to reply to this topic.
Ana Sayfa / Forumlar / Kulaklık Forumları / Kablosuz Kulaklıklar / Sennheiser Momentum True Wireless 4 – TWS Deneyimi
TWS segmentinde Sennheiser’ın son modeli MTW4’ü 1 aydır kullanıyorum.
Ses kalitesi TWS’ler arasında en iyilerden, aptX Adaptive ve LC3 codec desteği var. Sennheiser Sound Personalization özelliği kulağınıza göre ses profilini ayarlıyor, bu gerçekten fark yaratan bi özellik.
ANC performansı gayet iyi, günlük kullanımda yeterli. Transparency modu da doğal ve başarılı.
Fit konusu önemli, kutuda farklı boyutlarda kulak uçları geliyo. Benim kulağıma medium tam oturdu.
Batarya kulaklıkta 7.5 saat, kutuyla 30 saat. Kablosuz şarj desteği var.
Uygulama üzerinden EQ, ANC seviyesi ve diğer ayarları yapabiliyorsunuz.
Fiyatı biraz yüksek ama ses kalitesi önceliğinizse TWS segmentinde bence en iyi seçenek.
MTW4 almayı düşünüyorum ama kulak kanalı küçük olan biriyim. Fit sorunu yaşayan oldu mu? Comply foam tip takılabiliyo mu bu modele?
ses kalitesi gerçekten çok iyi ama bi sorunum var, arada bluetooth kesilmesi yaşıyorum. telefon cepteyken mesela. sende böyle bişey oldu mu?
Hocam, Gecen ay aldim ve surekli kullaniyorum. Ses kalitesi fiyatina gore cok iyi. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Aslinda 500 TL altinda KZ marka IEM’lere bakmanizi oneririm. Fiyat/performans orani muhtesem.