Sennheiser Momentum 4 – ANC ve Ses Kalitesi Dengesi

Ana Sayfa / Forumlar / Kulaklık Forumları / Kablosuz Kulaklıklar / Sennheiser Momentum 4 – ANC ve Ses Kalitesi Dengesi

• Yazar
    Gönderiler
  • Mart 3, 2026: 6:03 pm #1190

Momentum 4 ile 3 aydır yaşıyorum desem yeri var. Her gün kullanıyorum, hem ofiste hem yolda.

ANC performansı çok iyi, Sony XM5 seviyesinde olmasa da günlük kullanım için fazlasıyla yeterli. Transparency modu da başarılı.

Ses kalitesi bu fiyat aralığındaki kablosuz kulaklıklar içinde en iyilerden. Nötre yakın, hafif sıcak bir tuning var. aptX Adaptive desteği büyük artı.

60 saatlik batarya ömrü de cabası. Haftada bir şarj ediyorum.

Konfor olarak biraz sıkı olabilir başta ama zamanla açılıyor. Katlanabilir tasarım taşıma için pratik.

Sennheiser uygulaması üzerinden EQ ayarı yapabiliyorsunuz, bu da güzel bi özellik.

Mart 6, 2026: 4:03 am #1192

Ben de Momentum 4 kullanıyorum, ses kalitesi konusunda katılıyorum. Ama ANC’yi Sony ile karşılaştırmak haksızlık olur, Sony o konuda hala çok önde. Sennheiser’ın avantajı ses kalitesinde.

Mart 7, 2026: 5:55 am #1194

aptX Adaptive ile Samsung telefonlarda harika çalışıyor. iPhone kullananlar için AAC var ama aptX Adaptive kadar iyi değil maalesef.

Mart 7, 2026: 11:57 pm #1196

bu kulaklıkla multipoint bağlantı kullanabiliyo musunuz? yani hem telefon hem laptop aynı anda bağlı kalabiliyo mu? ofiste bu özellik lazım bana.

Mart 8, 2026: 8:53 am #1546

Kablo degisikligi yapmayi denedin mi? Balanced kablo ile belirgin bir iyilesme oluyor.

• You must be logged in to reply to this topic.