Sennheiser IE 600 – Detaylı İnceleme

Ana Sayfa / Forumlar / Kulaklık Forumları / In-Ear Kulaklıklar (IEM) / Sennheiser IE 600 – Detaylı İnceleme

• Yazar
    Gönderiler
  • Mart 3, 2026: 5:19 am #1166

IE 600 ile 2 aydır birlikteyim. Sennheiser’ın IEM serisinin orta-üst modeli olan bu kulaklık beni çok etkiledi.

Yapı kalitesi olarak ZR01 amorf metal kasa kullanılmış, elde tutunca kaliteyi hissediyorsunuz. MMCX konnektör sistemi var, kablo değişimi mümkün.

Ses olarak nötre yakın ama hafif sıcak bir sunum var. Bas kontrollü ve hızlı, tizler detaylı ama asla rahatsız edici değil. Orta frekanslar çok başarılı, özellikle vokallerde.

Tip seçimi çok önemli bu kulaklıkta. Comply foam tiplerle bas biraz artıyor ve izolasyon iyileşiyor. Silikon tiplerle daha airy bir sunum oluyor.

Taşınabilir kullanım için de uygun, telefonu bile rahat sürüyor ama tabii ki düzgün bir DAC/AMP ile dinlediğinizde farklı bi seviyeye çıkıyo.

Mart 5, 2026: 8:51 pm #1168

IE 600 benim de göz koyduğum IEM’lerden biri. IE 200 şu an kullanıyorum, upgrade olarak mantıklı mı sence? Yoksa direkt IE 900’e mi atlamalı?

Mart 7, 2026: 10:23 am #1170

MMCX konnektörü bazen sorun çıkarabiliyor, dönerken temas kaybı yaşayan oldu mu? Ben önceki MMCX kulaklığımda bu sorunu yaşamıştım.

Mart 8, 2026: 3:15 am #1172

tip konusuna katılıyorum, ben SpinFit CP145 ile kullanıyorum ve çok memnunum. comply tiplerle de denedim ama silikon tipin verdiği detayı tercih ediyorum.

Mart 9, 2026: 2:42 am #1543

Aslinda Ayni durumu yasayan baska var mi? Ben de benzer bir sorunla karsilastim.

• You must be logged in to reply to this topic.