Sennheiser HD 800 S – 6 Aylık Kullanım İzlenimleri

Ana Sayfa / Forumlar / Kulaklık Forumları / Over-Ear Kulaklıklar / Sennheiser HD 800 S – 6 Aylık Kullanım İzlenimleri

• Yazar
    Gönderiler
  • Şubat 14, 2026: 10:42 pm #1124

Arkadaşlar merhaba, HD 800 S’imi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve detaylı izlenimlerimi paylaşmak istedim. Öncelikle şunu söyleyeyim, bu kulaklığı almadan önce HD 660S kullanıyordum ve aradaki fark gerçekten çok büyük.

Ses sahnesi inanılmaz geniş. Orkestra kayıtlarında enstrümanların konumlarını rahatlıkla ayırt edebiliyorsunuz. Tiz detayları bazıları için yorucu olabilir ama ben buna alıştım. Bas performansı beklendiği gibi audiophile seviyesinde, yani boom boom bass arayanlar için değil.

Konfor açısından ise uzun dinleme seanslarında bile problem yaşamıyorum. Kafa bandı baskısı ideal seviyede. Tek sıkıntım kablo biraz sert, aftermarket kablo aldım sorun çözüldü.

Amp olarak şu an iFi Zen CAN kullanıyorum, gayet iyi sürüyor ama ileride balanced bir sisteme geçmeyi düşünüyorum.

Şubat 17, 2026: 2:39 pm #1126

HD 800 S için iFi Zen CAN yeterli mi gerçekten? Ben de aynı kulaklığı düşünüyorum ama amp konusunda kararsızım. Hegel bişey vardı galiba kulaklık çıkışlı, onu kullanan var mı?

Şubat 18, 2026: 4:30 pm #1128

Ben de 800S kullanıyorum, 6.6k civarındaki tiz tepe noktası başta rahatsız etti ama EQ ile biraz düzelttim. Ses sahnesi konusunda katılıyorum, başka hiçbir kulaklıkta bu genişliği bulamadım.

Şubat 19, 2026: 8:24 pm #1130

Kablo konusunda haklısın, stok kablo gerçekten berbat. Ben de Oehlbach kablo aldım, hem daha esnek hem de mikrofoni azaldı. Balanced çıkışa geçersen farkı anlarsın, ben Questyle CMA Twelve ile kullanıyorum çok memnunum.

Şubat 21, 2026: 10:57 am #1132

hocam bass konusunda katılmıyorum ya. bi EQ ile sub-bass bölgesini 3-4 dB boost edince gayet keyifli oluyor. tabii herkesin kulağı farklı.

• You must be logged in to reply to this topic.