Sennheiser HD 560S – Bütçe Dostu Audiophile Giriş

Ana Sayfa / Forumlar / Kulaklık Forumları / Over-Ear Kulaklıklar / Sennheiser HD 560S – Bütçe Dostu Audiophile Giriş

• Yazar
    Gönderiler
  • Şubat 26, 2026: 12:35 am #1142

Merhabalar, hi-fi dünyasına yeni adım atan biri olarak HD 560S aldım ve çok memnunum. Daha önce sadece Bluetooth kulaklık kullanmıştım, kablolu audiophile kulaklık deneyimim yoktu.

İlk taktığımda farkı anlamak biraz zaman aldı açıkçası. Ama birkaç gün sonra Bluetooth kulaklığıma geri döndüğümde aradaki uçurumu fark ettim. Detay seviyesi, enstrüman ayrımı bambaşka bir dünya.

120 ohm empedansı var ama laptoptan bile fena sürülmüyor. Tabii iFi Zen DAC ile dinlediğimde bir kademe daha iyi oldu.

Yeni başlayanlar için kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyat/performans oranı mükemmel.

Şubat 27, 2026: 5:47 pm #1144

HD 560S gerçekten giriş seviyesi için harika bir kulaklık. Ben de aynısından geçtim, şimdi HD 600 kullanıyorum. İleride upgrade düşünürsen HD 600 serisi mantıklı bir adım olur.

Şubat 28, 2026: 10:15 pm #1146

iFi Zen DAC ile güzel bir combo olmuş. Ben de aynı DAC’ı kullanıyorum ve HD 560S’le gayet uyumlu. Balanced çıkışını da denemelisin, 4.4mm kablo alırsan farkı anlarsın bence.

Mart 2, 2026: 11:15 am #1540

Hocam, Bence HD600 ile karsilastirinca bu model daha sicak bir ses imzasina sahip.

Mart 3, 2026: 3:29 am #1541

Katiliyorum, ben de benzer deneyim yasadim. Ozellikle ses sahnesi konusunda cok haklisin. Umarim yardimci olmustur.

• You must be logged in to reply to this topic.