Questyle CMA Twelve – Current Mode Amplifikasyon
- Bu konu 5 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 2 ay 2 hafta önce tarafından güncellenmiştir.
- You must be logged in to reply to this topic.
Ana Sayfa / Forumlar / Kaynak Cihazlar & Amplifikatörler / Kulaklık Amplifikatörleri / Questyle CMA Twelve – Current Mode Amplifikasyon
Questyle CMA Twelve Master DAC/AMP’ı inceleyelim. Questyle’ın patentli Current Mode Amplification teknolojisi bu cihazda kullanılıyor.
Current Mode Amplification geleneksel voltage mode’dan farklı olarak akım üzerinden çalışıyor ve teorik olarak daha düşük distorsiyon sağlıyor. Pratikte de çok temiz ve detaylı bi ses veriyor.
AK4493S DAC çipi kullanılmış. Ses karakteri olarak çok nötr ve şeffaf, renklendirme minimum düzeyde.
Kulaklık çıkışları: 4-pin XLR, 4.4mm balanced ve 6.3mm SE. Güç olarak yeterli, planar magnetic kulaklıkları bile rahat sürüyor.
Ama fiyatı ciddi. Bu paraya iFi Zen stack’in 3-4 katı tutuyor. Fark var mı? Var. Ama o farkın bu paraya değip değmediği kişisel bi karar.
Premium segment bir ürün arayan ve temiz, nötr ses sevenler için ideal.
Current mode amplification gerçekten fark yaratan bir teknoloji. Questyle’ın bu konudaki patenti ve tecrübesi rakipsiz. CMA Twelve ile HD 800 S kombinasyonu benim referans sistemim.
bu fiyata topping a90 discrete de var, ölçümleri çok iyi. ama questyle’ın sesi daha müzikal geliyo bana. ölçüm vs dinleme tartışmasına girmeyeyim ama 🙂
Hocam, Yuzde yuz katiliyorum. Ben de uzun suredir ayni seyi savunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?