Müzik Keşfi – Bu Ay Ne Dinliyorsunuz?

Ana Sayfa / Forumlar / Genel Sohbet / Müzik Sohbetleri / Müzik Keşfi – Bu Ay Ne Dinliyorsunuz?

• Yazar
    Gönderiler
  • Şubat 23, 2026: 9:44 pm #1450

Bu ayki müzik keşiflerinizi paylaşalım! Yeni çıkan veya yeni keşfettiğiniz albümler, sanatçılar…

Ben son zamanlarda Türk jazz sahnesini keşfediyorum. İlhan Erşahin, Kerem Görsev gibi sanatçıları yeni yeni dinlemeye başladım ve çok beğeniyorum. Hi-fi sistemde çok güzel duyuluyorlar.

Şubat 25, 2026: 6:59 pm #1452

Kerem Görsev çok iyi bir müzisyen, albümleri kayıt kalitesi olarak da çok başarılı. İlhan Erşahin’in Nublu albümleri de çok keyifli. Bir de Taksim Trio’ya bak, klasik Türk müziği ve jazz füzyonu yapıyorlar.

Şubat 26, 2026: 5:00 am #1454

ben bu aralar jacob collier’ın yeni albümünü dinliyorum. kayıt prodüksiyonu inanılmaz, hi-fi’da ayrı bi deneyim. her kanalda ayrı ayrı detaylar var.

Şubat 26, 2026: 10:13 pm #1456

Türk müziğinden Mogollar ve Erkin Koray’ı yeniden keşfediyorum. Orijinal baskı vinni bulabildiklerim var, dijitale göre çok farklı duyuluyor pikap’ta.

Şubat 28, 2026: 12:19 pm #1594

Bence Kulaklik pedi degisimi bazen inanilmaz fark yaratabiliyor. Velour pedleri bir deneyin. Neyse, herkesin tercihi farkli tabii.

• You must be logged in to reply to this topic.