iFi Zen CAN – Kulaklık Amp İncelemesi
- Bu konu 4 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 2 ay 3 hafta önce tarafından güncellenmiştir.
- You must be logged in to reply to this topic.
Ana Sayfa / Forumlar / Kaynak Cihazlar & Amplifikatörler / Kulaklık Amplifikatörleri / iFi Zen CAN – Kulaklık Amp İncelemesi
iFi Zen CAN masaüstü kulaklık amplifikatörünü inceliyorum. Zen DAC V2 ile birlikte stack olarak kullanıyorum.
Güç olarak 6.3mm SE çıkışta 1600mW, 4.4mm balanced’da 7600mW veriyor. Bu güç yüksek empedanslı kulaklıkları bile rahat sürüyor. HD 800 S’i bile sürüyor.
XBass+ ve 3D+ gibi analog efektler var. XBass+ gerçekten doğal bi bas boost veriyo, XBass+ ile HD 800 S bile yeterli bass veriyor. 3D+ ise crossfeed benzeri bi etki yapıyor, uzun dinleme seanslarında yorulmayı azaltıyor.
Gain switch’i var (0dB, 6dB, 12dB, 18dB), farklı kulaklıklar arasında geçiş yaparken çok pratik.
Zen DAC + Zen CAN stack’i bu fiyat aralığında çok rekabetçi. Ayrı ayrı aldığınızda toplam maliyet hala birçok tek kutulu çözümden daha uygun.
Build kalitesi iFi’ın standart seviyesinde, alüminyum kasa, sağlam hissettiriyor.
Zen stack gerçekten fiyatına göre harika bir combo. Ben de aynısını kullanıyorum, HD 600 ile çok memnunum. Balanced bağlantıyla dinleyince fark belirgin.
Bu amp’ın power supply’ı önemli mi? Stok adaptör mü yoksa iFi iPower Elite gibi bi upgrade lazım mı? Fark duyuluyo mu?
xbass+ özelliği gerçekten muhteşem. dijital EQ’dan çok daha doğal. hd 560s ile bile bass monster yapıyosun kulaklığı 🙂
Daha once hangi modelleri denedin? Karsilastirma yapabilmek icin merak ettim. Bir de benim dediklerimi dene istersen.