iFi GO bar vs Questyle M15 Karşılaştırma
- Bu konu 4 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 2 ay 4 hafta önce tarafından güncellenmiştir.
- You must be logged in to reply to this topic.
Ana Sayfa / Forumlar / Taşınabilir Ses / Taşınabilir DAC/AMP / iFi GO bar vs Questyle M15 Karşılaştırma
İki popüler dongle DAC’ı karşılaştırmak istedim. İkisini de deneme fırsatım oldu.
iFi GO bar:
– Burr-Brown çip, sıcak ve müzikal ses
– XBass+ ve XSpace analog efektler
– 4.4mm balanced çıkış
– MQA desteği
– Biraz daha büyük boyut
Questyle M15:
– ESS ES9281AC Pro, analitik ve detaylı ses
– Daha kompakt boyut
– Düşük güç tüketimi
– Current mode amplifikasyon
– Daha düşük gürültü tabanı
Ses karakteri olarak çok farklı iki cihaz. GO bar daha sıcak ve müzikal, M15 daha analitik ve detaylı.
IEM kullanıcıları için M15’in düşük gürültü tabanı avantaj. Over-ear kulaklık kullanıcıları için GO bar’ın daha yüksek gücü avantaj.
Benim tercihim GO bar oldu çünkü XBass+ özelliğini çok seviyorum ve Burr-Brown’un sesini tercih ediyorum. Ama M15 de çok başarılı bi ürün.
Güzel karşılaştırma olmuş. Ben M15 kullanıyorum IE 600 ile, düşük gürültü tabanı IEM için gerçekten önemli. GO bar’ın gürültüsü IEM’de duyuluyor mu?
iFi GO bar kullanıyorum ve XBass+ olmadan dinleyemiyorum artık. özellikle Sennheiser kulaklıklarla bass biraz zayıf kalabiliyo, XBass+ ile mükemmel dengeleniyo.
ikisi de çok iyi ama ben GO bar’ın boyutunu sevmiyorum. cebimdeki telefona takınca hantal oluyo. M15 bu konuda daha iyi, neredeyse hissettirmiyo.
Abi Paylasim icin tesekkurler, cok aydinlatici oldu. Kararsizligim buyuk olcude giderildi.