IEM Dünyasına Giriş – Sennheiser IE 200 Yeterli mi?

Ana Sayfa / Forumlar / Kulaklık Forumları / In-Ear Kulaklıklar (IEM) / IEM Dünyasına Giriş – Sennheiser IE 200 Yeterli mi?

• Yazar
    Gönderiler
  • Şubat 13, 2026: 2:10 pm #1174

slm arkadaşlar, ilk IEM’imi almak istiyorum ve Sennheiser IE 200 aklıma yattı. bütçem fazla değil açıkçası.

şu an airpods kullanıyorum müzik dinlemek için. arkadaşım kablolu IEM al dedi kalite farkını anlarsın diye. gerçekten bu kadar fark var mı?

müzik olarak pop, hip-hop ve biraz elektronik dinliyorum. IE 200 bu türler için uygun mu? bi de telefona direkt takınca düzgün çalışıyor mu yoksa ek bişey mi lazım?

teşekkürler şimdiden

Şubat 15, 2026: 8:52 am #1176

IE 200 giriş seviyesi için mükemmel bir tercih. Airpods’tan geliyorsan farkı kesinlikle anlarsın. Telefona direkt takılıyor, ek bir cihaza gerek yok. Dinlediğin türler için de gayet uygun, bass performansı iyi.

Şubat 16, 2026: 12:03 am #1178

kanka IE 200 al gözünü kapa. ben de aynen senin gibi bluetooth’tan geçtim ve hayatım değişti resmen. o para için daha iyisini bulamazsın bence

Şubat 17, 2026: 6:57 am #1180

IE 200 çok iyi ama bi de Shokz OpenFit’e bak, eğer dışarıda kullanacaksan çevresel farkındalık açısından çok iyi. Ama ses kalitesi olarak tabi ki IE 200 önde.

Şubat 19, 2026: 2:13 am #1182

Telefona direkt takılır sorun yok. Ama ileride küçük bi DAC dongle alırsan (mesela iFi GO bar) bir kademe daha iyi ses alırsın. Ama şimdilik telefon yeterli, önce kulaklığı al keyfini çıkar.

• You must be logged in to reply to this topic.