Hegel H95 – Kompakt Entegre Amplifikatör

Ana Sayfa / Forumlar / Hi-Fi & Ev Ses Sistemleri / High-End Ses Sistemleri / Hegel H95 – Kompakt Entegre Amplifikatör

• Yazar
    Gönderiler
  • Şubat 24, 2026: 6:21 am #1300

Hegel H95 ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Norveç yapımı bu kompakt entegre amp beni çok etkiledi.

60W/kanal gücü var ve bu gücü çok kontrollü bir şekilde dağıtıyor. KEF LS50 veya küçük raf hoparlörlerini rahatlıkla sürüyor.

DAC’ı dahili ve gayet başarılı. USB, optik ve koaksiyel dijital girişler var. Streaming için ağ girişi de mevcut, AirPlay ve Spotify Connect destekliyor.

Ses karakteri olarak Hegel çok nötr ve şeffaf. Naim gibi ön plana çıkan bi karakter yok, kayda sadık bi sunum yapıyor. Bu bazıları için sıkıcı olabilir ama ben bu yaklaşımı seviyorum.

Yapı kalitesi Norveç mühendisliğinin yansıması, sağlam ve minimalist tasarım.

Fiyat/performans oranı çok iyi, bu segmentteki en iyi seçeneklerden biri.

Şubat 26, 2026: 9:44 am #1302

Hegel’in SoundEngine teknolojisi distorsiyonu minimize ediyor ve bu duyuluyor. Çok temiz ve şeffaf bi ses. Ama haklısın, bazıları için “karakter yok” diye eleştirilebilir. Ben şeffaflığı tercih ediyorum.

Şubat 27, 2026: 12:37 am #1304

H95 ile H120 arasında kararsızım. Güç farkı ne kadar duyuluyor? Hoparlörlerim KEF R3 Meta, H95 yeterli mi yoksa H120 mu almam lazım?

Şubat 27, 2026: 1:53 am #1565

Ya Paylasim icin tesekkurler, cok aydinlatici oldu. Kararsizligim buyuk olcude giderildi. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Şubat 28, 2026: 9:24 am #1566

Amp/DAC kombinasyonu cok onemli bu modelde. Duzgun bir kaynakla beslersen cok farkli sonuc alirsin. Neyse, herkesin tercihi farkli tabii.

Mart 1, 2026: 5:28 pm #1567

Bence Cok guzel bir paylasim olmus, eline saglik. Bookmarkladim sonra tekrar okuyacagim. Umarim yardimci olmustur.

• You must be logged in to reply to this topic.