B&O Beoplay H95 – Ultra Premium Kablosuz Deneyim
- Bu konu 4 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 1 ay 3 hafta önce tarafından güncellenmiştir.
- You must be logged in to reply to this topic.
Ana Sayfa / Forumlar / Kulaklık Forumları / Kablosuz Kulaklıklar / B&O Beoplay H95 – Ultra Premium Kablosuz Deneyim
Evet arkadaşlar, sonunda H95 aldım. Fiyatı yüzünden çok düşündüm ama almak isteyen varsa deneyimlerimi paylaşayım.
Bu kulaklık bir ses cihazı olmanın ötesinde bir lüks aksesuar. Kutudan çıkardığınız an kaliteyi hissediyorsunuz. Alüminyum yapı, kuzu derisi pedler, her detay düşünülmüş.
Ses kalitesi kablosuz kulaklıklar arasında en iyilerden. Bang & Olufsen’in imza ses profili var – sıcak, detaylı ve müzikal. ANC de çok iyi, üst seviyede.
ANC ve ses seviyesi kontrolleri için ayrı dokunmatik diskler var kupaların üzerinde, bu çok pratik.
Batarya 38 saat, kılıfı da aluminyum ve çok şık.
Ama şunu söyleyeyim, sırf ses kalitesi için bu fiyatı vermeyin. Bu kulaklık bir yaşam tarzı ürünü. Ses kalitesi açısından yarı fiyatına Momentum 4 veya Sony XM5 alıp aradaki farkla başka şeyler yapabilirsiniz.
H95 gerçekten ayrı bi dünya. Ben hediye olarak aldım, kendim alır mıydım emin değilim bu fiyata 🙂 Ama kullanınca anlıyorsun neden bu kadar pahalı olduğunu, her detay mükemmel.
Lüks segment kulaklık almak isteyenler için güzel bir seçenek ama audiophile olarak bakarsam bu paraya çok daha iyi kablolu kulaklık + amp combo alınır. Kablosuz codec limitasyonları hala var sonuçta.
Bu fiyata Moondrop Aria da cok iyi bir alternatif, ozellikle IEM arayanlar icin. Siz ne dusunuyorsunuz?
Kulaklik pedi degisimi bazen inanilmaz fark yaratabiliyor. Velour pedleri bir deneyin. Umarim yardimci olmustur.