Bang & Olufsen Beoplay HX Uzun Dönem İnceleme
- Bu konu 4 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 1 ay 4 hafta önce tarafından güncellenmiştir.
- You must be logged in to reply to this topic.
Ana Sayfa / Forumlar / Kulaklık Forumları / Over-Ear Kulaklıklar / Bang & Olufsen Beoplay HX Uzun Dönem İnceleme
B&O Beoplay HX’i yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Hem kablolu hem kablosuz olarak kullanabiliyorsunuz.
Tasarım konusunda söylenecek çok şey yok, B&O’nun tasarım anlayışı zaten malum. Kulaklık gerçekten çok şık ve premium hissettiriyor. Malzeme kalitesi üst düzey.
Ses kalitesi kablosuz modda bile oldukça iyi. ANC performansı beklentilerimi karşıladı, uçakta ve metroda gayet iyi izole ediyor. Aptx Adaptive desteği var.
Batarya ömrü ANC açıkken yaklaşık 30-35 saat, bu da günlük kullanım için fazlasıyla yeterli.
Tek olumsuz yanı fiyatı. Bu fiyata Sony veya Bose da alınabilir ama B&O’nun tasarımı ve ses karakteri farklı bir deneyim sunuyor.
B&O’nun ses imzası gerçekten farklı, daha sıcak ve müzikal bi sunum var. Sony WH-1000XM5 ile karşılaştırınca ses kalitesinde B&O önde ama ANC’de Sony hala kral bence.
fiyatı gerçekten acı ama kulaklığa baktığında kalitesini anlıyosun. ben de HX kullanıyorum, çok memnunum. bluetooth codec desteği de iyi.
Kablolu modda nasıl ses kalitesi? Bluetooth’a göre fark oluyor mu? Bi de hangi kablo geliyo kutusunda?